Letterpress hääkutsu

Uutuus

Letterpress -tekniikalla käsin painetut hääkutsut. Ylelliset kohokuvioidut hääkutsut, joissa valo ja varjo luo kuviot valkoista-valkoiselle tyylissä. Teksti on normaali painatuksella. Kutsukorttinne tulee näyttämään samanlaiselta kuin mallikortti kuvassa, samoilla kirjasintyypeillä ja asettelulla, omilla tiedoillanne kustomoituna.

Pitkän hääkutsun koko on 102 x 210 mm, kutsun mukana tulee myös valkoinen kirjekuori.

Korttien minimitilausmäärä on 25 kpl.

Kassalla voit lisätä tilausmäärän.

5,60 €

Täytä hääkutsun tilauslomakkeeseen omat tietosi, sekä hääkutsunne teksti

ja lisää tuote ostoskoriin


Hääinfo kortti yksi- tai kaksipuolisena

Hääinfo kortin voi painattaa myös kaksipuolisena korttina, jos informoitavaa asiaa on paljon, niin tekstin saa mahtumaan kauniisti hääinfo kortille.

Hääinfo kortti

Perus hääinfo kortti, jonka voi painattaa yksi- tai kaksipuolisena, jolloin tekstiä saa mahtumaan enemmän infokorttiin. Pitkän hääinfo kortin koko on 102 x 210 mm. Korttien minimitilaus on 25 kpl. Voit lisätä tilausmäärän kassalla.

2,60 €

    Samasta sarjasta letterpress menukortti

    Letterpress Menukortti

    Letterpress -tekniikalla käsin kohopainettu menukortti, jossa valo ja varjo luovat kauniin kuvion korttiin. Teksti on normaali painatuksella. Menukorttinne tulee näyttämään samanlaiselta kuin mallikortti kuvassa, samoilla kirjasintyypeillä ja asettelulla, omilla tiedoillanne kustomoituna. Pitkän yksipuolisen kortin koko on 102 x 210 mm. Kortin minimitilausmäärä on 25 kpl. Voit lisätä tilausmäärän kassalla.

    5,60 €