Muistivihkot ja viikkosuunnitelmat


Tehtävälistat ja muistikirjat auttavat saamaan asioita aikaan ja tiedät missä mennään. Tehtävälistassa on hyvä olla asioiden lisäksi myös tehtävien eri vaiheita, niin on helpompi suunnitella mistä tekeminen pitää alkaa isompaan tavoitteeseen pääsemiseksi. 

Kirjoita tehtävälistalle vain välttämättömät, loput voi laittaa toivelistalle tai muistikirjaan myöhempää ajankohtaa varten. Aseta tehtävät tärkeysjärjestykseen ja aloita tärkeimmästä. Pidä tehtävälista lyhyenä ja etene vaihe vaiheelta, niin mieli rauhoittuu, eikä isokaan tehtävä tunnu ylivoimaiselta. Kaikkea ei ole pakko ehtiä kerralla, ja jos aikaa jää, tee asioita toivelistalta tai muistikirjasta. 

Käytä yhtä ainoaa tehtävälista- ja muistikirja järjestelmää, poista erilliset muistilaput muualta, saat merkittyä valmiit tehtävät tehdyiksi ja tunnet saaneesi asioita aikaan. Ihanteellisesti tehtävälistoja on vain yksi töihin tai opiskeluun ja toinen kotiin vapaa-aikaan. Jos erilaisia projekteja on paljon, voi kullekin projektille varata oman tehtävälista- ja muistikirja järjestelmänsä.Rakkaudella pakattu - meiltä Sinulle sydämellä

Uniikki design
Suunniteltu Suomessa

Henkilökohtainen ja yksilöllinen
asiakaspalveu sähköpostilla


                  

                Ota yhteyttä
               Käyttöehdot ja Toimitus
               Tietosuojakäytäntö

               Tarinamme