Häiden suunnittelu

Häiden suunnittelu alkaa yleensä jo miettimällä ja valitsemalla haluttu häiden tyyli ja teema, sekä vietetäänkö häitä maaseutumiljöössä vai kaupunkimaisemassa. Häiden tyylin valintaan auttaa miettimällä mitkä asiat ovat itsellenne tärkeitä, mistä asioista pidätte ja mikä tuntuu sopivan juuri teille, niin että häänne ovat juuri teidän näköisenne. 

Omien unelmahäiden suunnittelu alkaa yleensä jo vuotta tai paria ennen hääjuhlaa ja tähän matkaan mahtuu monta pientä ja suurempaa asiaa, jotka pitää muistaa ja hoitaa. Häiden suunnittelun apuna on hyvä olla esimerkiksi kalenteri, johon laittaa tärkeitä päivämääriä ja tehtäviä ylös. Myös suuntaa antava aikataulusuunnitelma on hyvänä tukena siinä mukana.  Tehtäväni on kulkea tuo matka mukanasi ja auttaa tarvittavien paperi- ja painotuotteiden, sekä häiden yksilöllisen visuaalisen ilmeen suunnittelussa ja toteutuksessa. Olen täällä Sinua varten ❤️.

Ennakkokutsut, eli Save the Date-, tai suomeksi Varaa Päivä -kortit lähetetään yleensä noin vuosi, tai puoli vuotta ennen hääjuhlaa. Niillä ilmoitetaan tulevasta hääjuhlasta ja hääkutsusta, jolloin läheisenne osaavat varata tärkeän päivän jo hyvissä ajoin. Varsinkin kesä- ja lomien aikana pidettävät hääjuhlat on hyvä ilmoittaa ajoissa, jolloin voi olla useitakin juhlia samoihin aikoihin.

Ohessa on esimerkkejä eri tyylisistä häistä ja hääkutsuista. Kaikista hääkutsumalleista löytyy samaa yhtenäistä sarjaa olevat hääkutsujen muut painotuotteet.  Mikäli sinulla on mielessäsi juuri teille sopivat oman idean mukaiset hääkutsut painotuotteineen, niin ota yhteyttä  graafisen suunnittelun lomakkeellamme ja suunnitellaan yhdessä haluamanne tyylin mukaiset hääjuhlat.


Suosittu tyylikäs ja moderni Geometric Greenery teema

Raikas vihreä-valkoinen Greenery teema

Ylellinen minimalistinen Eternal Ring teema


Moderni ja värikäs Geometric Peach Roses teema

Rustiikkinen maalaisromanttinen Rustic Lace

Klassinen kulta-valkoinen Vanajanlinna teema

Rustiikkinen boheemi Bohemian Deer teema

Maalaisromanttinen Green Leaves teema

Itämainen The Fire of Heart teema

Great Gatsby tyylinen Art Deco teema

Romanttinen moderni Geometric Passion teema

Tyylikäs moderni boheemi Belle teema

Tutustu hääkutsuihin

Save the Date- eli Varaa Päivä kortit

Ennakkokutsut, eli Varaa Päivä kortit lähetetään yleensä noin vuosi tai puoli vuotta ennen varsinaista hääjuhlaa. Niillä ilmoitetaan tulevasta hääkutsusta, sekä varmistetaan, että läheiset osaavat varata tärkeän päivän jo hyvissä ajoin. Save the Date kortit ova samaa yhtenäistä mallistoa hääjuhlien muiden paperituotteiden kanssa.

Haluatko tallettaa hääsuunnitelmat kalenteriin, josta jää myös muisto häävuoden tapahtumista?

Tilaa graafisen suunnittelun palvelumme


Graafinen hääsuunnittelija palveluksessanne! Onko mielessäsi juuri teille sopivat oman toiveen mukaiset hääkutsut ja kaipaisitko apua niiden toteuttamisessa? Ole hyvä ja jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Rakkaudella pakattu - meiltä Sinulle sydämellä

Uniikki design
Suunniteltu Suomessa

Henkilökohtainen ja yksilöllinen
asiakaspalveu sähköpostilla

                   

                    Ota yhteyttä

                   Käyttöehdot

                   Tietosuojakäytäntö

                   Tarinamme