Varsinaisissa hääkutsuissa on yleensä lyhyesti ja ytimekkääsi pääasiat hääjuhlan tiedoista; eli aika, paikka ja mihin mennessä kutsuun halutaan saada vastaus, sekä mahdollisesti oman hääsivuston osoite.

Hääkutsuun voi lisäksi laittaa erillisen infokortin, tai esimerkiksi painatuksen hääkutsun toiselle puolelle, riippuen siitä, minkä verran on tiedotettavaa asiaa. Myös kaksikieliset hääkutsut ja hääinfokortit voidaan painattaa kaksipuolisena, esimerkiksi hääkutsu suomeksi ja ruotsiksi.

Hääinfossa on yleensä tarkemmat tiedot esimerkiksi hääjuhlan paikasta osoitteineen, koronaan liittyvää infoa, valokuvaukseen ja aikatauluihin, sekä mahdollisiin allergioihin ja majoitustarpeeseen liittyvää infoa.

Hääkutsut hääjuhlan tarkemmilla tiedoilla lähetetään yleensä viimeistään noin kaksi kuukautta ennen hääjuhlaa. Valmiiden hääkutsujen ja muiden hääjuhlan painotuotteiden painatuksessa ja teille toimituksessa menee noin kaksi viikkoa. Oman toiveen ja teeman mukaisten häiden painotuotteiden valmistuksessa aikaa kuluu kauemmin, joten siinä asiassa kannattaa olla yhteydessä heti, kun oma idea hääkutsuihin on valmis ja kaipaat apua sen toteuttamisessa :). 
Laadukkaat 350g pinnoitetulle taidepaperille painetut uniikit personoidut hääkutsut ja infot 


Näin tilaat hääkutsuja

Valitse mieleisesi tuote ja lisää se ostoskoriin. Täytä tuotteen tilauslomakkeen tiedot. Kassalla voit lisätä tuotteen tilausmäärän.

  1. Täytä kassalla tilisiirron laskutustiedot ja hyväksy käyttöehdot.
  2. Tilauksesi on otettu vastaan ja sitä käsitellään. Vastaanotat tilauksen maksutiedot sisältävän sähköpostiviestin.
  3. Kun hääkutsu tuotteen tilauspyyntö on valmistettu, saat hääkutsu tuotteen sähköpostiisi esikatselua ja hyväksymistä varten. Tarkistettuasi että oikeinkirjoitus ja kaikki tiedot ovat oikein, tilauksen hyväksyntä vahvistetaan sähköpostitse. Varmistamme yhdessä että saat omat yksilölliset hääkutsu tuotteesi juuri sellaisina kuin haluat. Huomioithan, että digitaalisessa muodossa olevan koevedoksen värisävy tietokoneen näytöllä saattaa näyttää hieman erilaiselta kuin  painetun tuotteen lopullinen sävy.
  4. Tilauksen hyväksynnän jälkeen tilaus etenee tuotteiden painatukseen maksun siirryttyä tilille.
  5. Hääkutsu tuotteiden painatuksessa ja tuotteiden toimituksessa Suomessa menee noin kaksi viikkoa

Asiakaspalautteet

"Aivan täydelliset kutsut!! Maailman isoin kiitos sinulle!."

Nina J.

"Hain tänään kutsut postista ja ne ovat juuri sellaiset kuin sovittiin! Suuri kiitos erittäin hyvästä palvelusta😊"

Anne-Mari L.

"Kiitos upeista paperituotteista, tiedän jatkossa, mistä tilata laadukkaat paperituotteet! 🤗"

Sinikka M.

Rakkaudella pakattu - meiltä Sinulle sydämellä

Uniikki design
Suunniteltu Suomessa

Henkilökohtainen ja yksilöllinen
asiakaspalveu sähköpostilla

        

        Ota yhteyttä

        Käyttöehdot

        Tietosuojakäytäntö

        Tarinamme